God of War is nu te krijgen op PC

Geschreven door Redactie
God of War is nu te krijgen op PC

God of War één van de beste exclusieve PlayStation spellen is nog beter op pc!

God of War uit 2018 wordt beschouwt als één van de beste spellen dat ooit gemaakt is. En met de overstap naar Windows pc bijna vier jaar na de lancering, is het erin geslaagd om nog beter te worden! God of War verpakt een prachtig verhaal in een strak third person actie en puzzelspel. Het toont een vurige waardering voor Noorse mythen in de manier waarop deze goden tot meeslepende personages maakt.

 Het heeft RPG systemen, op verhalen gebaseerde verkenning, unieke wapens en vertelkunst uit verschillende soorten games en voegt ze allemaal perfect samen. Het is een wonder van modern gamedesign, maar het is al jaren aan PlayStation geketend, waardoor zowel het technische potentieel als het aantal mensen dat het kan ervaren, wordt beperkt.

Hieronder is er een video te bekijken waarin God of War wordt vergeleken tussen PS4 en PC!Onze Ambassadeurs