Een stille draadloze muis voor grote, kleine of linkerhanden

Geschreven door Redactie

Een middengeprijsde, kabelvrije optie zorgt voor de juiste balans!

Met de meeste muizen kun je wel links klikken, rechts klikken, scrollen met de scrollwiel en niet veel meer. Anderen hebben een reeks programmeerbare knoppen, eersteklas sensorspecificaties, opladen via USB-C en andere functies voor ervaren gebruikers. Maar wat als je dat extreme niveau van functionaliteit niet nodig hebt, maar ook niet iets goedkoops en kaals wilt?

De Logitech Signature M650 draadloze muis is afgelopen week uitgebracht en is een middelmatig apparaat. Het heeft niet de meest geavanceerde functies, maar het is ook niet eenvoudig. En door enkele functies over te slaan, kan de muis een betaalbare prijs van 35 euro behouden!