Organiseer je eigen poker avond!

Geschreven door Redactie

Als je al een tijdje geen echte mannenavond hebt gehad, dan is er niks leukers dan met je vrienden een poker avond te organiseren. Hoe organiseer je nou een goede poker avond?

Als je een goede pokeravond wil organiseren zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Je begint met het uitzoeken van een datum wanneer jij en jouw vrienden tijd hebben.  Als je dat gedaan heb kan je gaan nadenken of je met geld of zonder geld wilt spelen, want niet iedereen wilt voor geld spelen.

Wat ook niet kan ontbreken zijn hapjes en drankjes. Als je wilt dat iedereen iets meeneemt dan moet je dat niet vergeten in de uitnodiging te zetten. Ook moet je bedenken of je een dresscode wilt voor de poker avond of niet. En natuurlijk het aller laatste wat nodig is, is een pokerset met chips.

Zet dit allemaal in de uitnodiging en stuur hem op en wie weet heb jij binnenkort wel een super leuke poker avond met je vrienden.