Google brengt Android-games naar Windows in beperkte (zeer beperkte) bèta

Geschreven door Redactie
Google brengt Android-games naar Windows in beperkte (zeer beperkte) bèta

Alleen gebruikers in Korea, Taiwan, en Hong Kong hebben toegang tot een beta signup.

Zoals het in december aankondigde, brengt Google Android-games naar Windows. Het project heet simpelweg "Google Play Games", en de Windows-versie is nu open voor bèta-aanmeldingen. Het addertje onder het gras is dat Google Play Games een zeer beperkte distributie krijgt: je moet in Korea, Taiwan, of Hong Kong zijn om je aan te melden.

Als je erin slaagt om in de bèta te komen, zegt Google dat je in staat zult zijn om "een catalogus van Google Play games te spelen op... Windows PC via een standalone applicatie gebouwd door Google." Het bedrijf zegt: "We zijn verheugd om aan te kondigen dat een aantal van de meest populaire mobiele games in de wereld beschikbaar zullen zijn bij de lancering, waaronder Mobile Legends: Bang Bang, Summoners War, State of Survival: The Joker Collaboration, en Three Kingdoms Tactics." Games die gebruikmaken van de Google Play Games-cloud om resultaten en voortgang op te slaan, zullen hun voortgang kunnen laten synchroniseren tussen pc en mobiel (en Chrome OS, natuurlijk).


Onze Ambassadeurs