Ons Purmerend is op zoek naar columnisten!

Geschreven door Redactie

Wij zijn op zoek naar columnisten!

Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om over onderwerpen uit Purmerend te schrijven die jou interesseren?

Ons Purmerend is een platform voor, maar vooral ook door inwoners van Purmerend! Om het online nieuwsplatform en de krant Ons Purmerend nog meer kracht bij te zetten zijn wij op zoek naar een groot aantal columnisten die het leuk vinden om over verschillende onderwerpen te schrijven. Heb jij een ongezouten mening en durf jij je gedachten en gevoelens met Ons Purmerend te delen? De perfecte manier om je schrijfvaardigheid op peil te houden!

Het maakt niet uit of je in de LHBTQIAP+ gemeenschap staat of juist niet, misschien heb je juist wel een super interessant leven of juist helemaal niet! Zolang je maar creatief kunt schrijven en dit op regelmatige basis wilt doen dan zoeken wij jou! Laat het publiek uit Purmerend meegenieten van jouw schrijfkunsten!

Lijkt het je leuk om columnist te worden van Ons Purmerend? Neem dan contact met ons op via j.redactie@ons-purmerend.nl.