De herfst is begonnen!

Geschreven door Redactie

De herfst begint op 23 september 2022 om 03.04 uur. en dat betekend dat de zomer kleding weer de kast in kunnen en je winterjas langzaam weer de kast uit mag!

Om de herfst weer goed door te komen geven we je een aantal tips om de koude maanden aangenamer door te komen.

Maak een herfstwandeling.

Wat is er nou mooier dan in een herfstachtige bos te wandelen. De blaadjes vallen van de bomen, paddenstoelen komen tevoorschijn en je kun er mooie kastanjes vinden. De natuur is volop in beweging en juist in de herfst kun je er hele mooie natuurverschijnselen zien.

Warme chocolade melk

Iedereen kent wel de welbekende cacao poeder in de winkel of de kant en klare chocolade melk. Maar het is ook super lekker om zelf chocolade melk te maken van echt chocolade! Het enigste wat je nodig hebt is melk in een warm pannetje doen en voeg daar de fijn gehakte chocolade bij. Roer alles tot het chocolade goed gesmolten is voeg eventueel nog wat suiker toe en serveer je zelf gemaakte chocolade melk! Ook lekker met slagroom of marshmallows.